Favorite
Va rugam sa va autentificati
0item(s)

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lampa germicida Nive Air

Prezentare Rapidă

Purificator de aer pentru toata casa. Lampa germicidă UV distruge microbii care trec prin razele de lumină UVC. Această tehnologie nu se bazează pe filtre și, practic, nu necesită întreținere.
Descriere
Purificator de aer pentru toata casa. NIVE AIR utilizează o tehnologie inovatoare, care prin doparea suprafaței de TiO2 cu aur, argint, cupru, rodiu și noua molecula de nano nichel, reduce dimensiunea particulelor de metal în scopul de a mări suprafața și, astfel, crește viteza cinetică de reacție. Lampa germicidă UV distrug
Specificatii
Livrare si retur

Disponibilitate: Stoc epuizat

Preț Normal: 12.000,00 Lei

Special Price 11.650,00 Lei

Detalii

Purificator de aer pentru toata casa.

NIVE AIR utilizează o tehnologie inovatoare, care prin doparea suprafaței de TiO2 cu aur, argint, cupru, rodiu și noua molecula de nano nichel, reduce dimensiunea particulelor de metal în scopul de a mări suprafața și, astfel, crește viteza cinetică de reacție.

Lampa germicidă UV distruge microbii care trec prin razele de lumină UVC. Razele de lumină ale lămpii UV reacționează cu un catalizator nano nichel producând molecule catalitice. Moleculele catalitice identifică și distrug moleculele pe bază de carbon, prin transformarea lor în dioxid de carbon şi apă inofensivă.

NIVE AIR, produce un strat de ioni de hidroxid, radicali, radicali de peroxid, și hidroperoxid care, prin acțiunea luminii și umidității aerului, declanșează o reacție de descompunere a substanțelor organice și anorganice nocive, lăsând în aer doar oxigen și moleculele de hidrogen. Purificatoarele de aer NIVE AIR, reduc substanțele contaminante pe bază de carbon în mod rapid și eficient, furnizând un aer proaspăt, curat și parfumat, în câteva minute.

O TEHNOLOGIE ABSOLUT VERDE Această tehnologie nu se bazează pe filtre și, practic, nu necesită întreținere. De fapt, în multe situații, reduce contaminanții mai eficient decât un filtru HEPA (filtre anti-particule de înaltă eficiență), reducând în mare măsură şi costurile de înlocuire, deoarece aerul nu este filtrat și nici de ventilatoare sofisticate sau purificatoare mari. Acest lucru creează o economie semnificativă de energie.

BENEFICIILE ASUPRA MEDIULUI ȘI OAMENILOR > Elimină microorganismele și igienizează aerul și suprafețele, prevenind reapariția acestora > Elimina mirosurile complet și rapid, fără utilizarea substanțelor chimice > Elimină mucegaiul de pe orice suprafață > Elimină contaminanții chimici (COV), prezenți şi produşi în mediul înconjurător > Încarcă electronic praful în suspensie care se depune mai repede > Reduce drastic dezvoltarea de acarieni de praf care se proliferează in medii calde și umede și se hrănesc cu resturile organice și mucegai > Elimină sarcinile electrostatice produse de aparatele electrice (calculatoare, monitoare etc.) > Îmbunătățește funcția respiratorie și ajută la fluidizarea mucozităților > Reduce riscul de dureri de cap cauzate de un mediu închis > Îmbunătățește calitatea somnului > Îmbunătățește starea de spirit prin reglarea serotoninei > Reduce răspândirea bolilor bacteriene și virale, cu transmitere prin aer > Crește nivelul de oxigen din sânge prin îmbunătățirea circulației > Ajută la stabilizarea după un efort fizic și îmbunătățește activitățile legate de aparatul muscular > Îmbunătățește funcțiile vizuale și senso-motoare > Îmbunătățește rezistența la șoc termic Technologia Titanium Bio Active utilizează diferite tipuri de echipamente necesare pentru rezolvarea tuturor problemelor legate de poluarea în spații închise.

Dispozitivele nu necesită proceduri complicate de utilizare, nu sunt necesare procedee de întreținere extraordinară și nu este necesară utilizarea de consumabile, cum ar fi filtrele sau alte componente. Dispozitivul devine operațional prin activarea unui buton și urmează a fi utilizat într-un ciclu continuu de 24 de ore, 365 de zile pe an.


  1. Fiți primul care evaluează acest produs.

Scrieți Propria Recenzie

Cum evaluați acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating