Farmacie online

Back to Top

Garantat cel mai bun pret

Elevit Pronatal Bayer 30 comprimate

Elevit Pronatal Bayer 30 comprimate

Availability: Stoc epuizat

Pret: 43,79 Lei

TVA inclus

Prezentare

Elevit Pronatal - complex de vitamine si minerale, este un supliment de care are nevoie o femeie, in timpul si dupa sarcina . În special , continutul deficit de fier, care apare frecvent în timpul sarcinii trebuie completat. Elevit 

Notificare cand revine in stoc
  (Introduceti adresa de email)
 

Detalii

Prospect Elevit Pronatal Bayer 

Ce este elevit pronatal si la ce se foloseste?

Vitaminele si mineralele sunt nutrienti esentiali. Acestia nu pot fi produsi de organismul uman si ca urmare aportul lor se face prin dieta. Aceste substante sunt vitale pentru existenta organismului (respiratie, digestie, generarea de energie necesara organismului, reproducere, crestere, etc). Mineralele sunt parte integranta a numeroase organe si tesuturi.

Metabolismul femeilor gravide sau care alapteaza este crescut deoarece trebuie sa hraneasca atat propriul organism cat si pe cel al fatului. Din aceasta cauza necesitatile de vitamine si minerale sunt mai mari decat in cazul femeilor care nu sunt insarcinate.

Indicatii terapeutice:
Preventia si tratarea deficientelor de vitamine, minerale si oligoelemente din perioada de sarcina si alaptare la femeile cu un regim alimentar carentat sau dezechilibrat.
Profilaxia defectelor tubului neural embrionar.
Profilaxia anemiei datorate deficientelor de fer sau acid folic.

Doze si mod de administrare:

1 comprimat pe zi, impreuna cu micul dejun , sau prescris de către medic .

Restricții de utilizare

Elevit Pronatal nu ar trebui să fie utilizat concomitent cu alte preparate care conțin vitamina A și / sau vitamina D sau la pacientii cu hipersensibilitate la unul sau mai multe din ingrediente.

Reacții adverse

Elevit Pronatal este bine tolerat . În cazuri rare, pot apărea tulburări de gaze gastrointestinal ( de exemplu constipația ), dar acestea ,în general, nu necesită retragerea de la administrare.

La femei sensibile, Elevit Pronatal poate provoca un anumit grad de hiperstimulare. În astfel de cazuri , nu ar trebui să fie luate în seara.

Interacțiuni

Medicamentele care conțin Fier nu trebuie utilizate în același timp cu tetraciclinele, deoarece fiecare poate afecta absorbția celuilalt. Dacă tetraciclinetrebuie să fie luate în același timp cu Elevit Pronatal, un interval de aproximativ două ore trebuie sa existe între administrarea celor două preparate.

Stocați sub 25 ° C și protejat de umiditate .

AmbalajCutie x 3 blistere x 10 comprimate filmate

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.